Suosittelemme

6 tuote(tta)

sivulla

Taulukkona  Listana 

 • Hyönteissuojanauha ikkunan alalistan väliin

  Hyönteissuojanauha ikkunan alalistan väliin

  Ikkunan ulkopuolelle, alalistan vesireikien kohdalle asennettava suodatinnauha. Estää hyönteisten pääsyn puitteiden väliin. Materiaali on mustaa solumuovia. Myydään kahden metrin mittaisena, paksuus 10 x 13 mm.

  alk. 6,00 €
 • Hyttysverkko toimitetaan metritavarana, josta voi leikata sopivan kokoisen palan

  Hyttysverkko / hyönteisverkko metritavarana

  Nylonvahvisteinen hyönteisverkko, joka säilyttää ryhtinsä vaihtelevissa sääolosuhteissa. Sopii vaihto-osaksi Pihlan valmistaman alumiinisen hyönteispuitteen sisään. Kolme eri kokoa, joista voit leikata sopivan kokoisen verkon. Katso video miten hyttysverkko vaihdetaan Pihlan alumiiniseen hyönteispuitteeseen.

  alk. 15,00 €
 • Pihla Kiinteä Saunan ikkuna tuuletusluukulla

  Pihla Kiinteä Saunan ikkuna tuuletusluukulla

  Pihla Kiinteä Saunan ikkuna on suomalaiseen saunaan suunniteltu ikkuna, jossa kiinteän osan parina on 300 mm leveä tuuletusluukku. Sisäpuite on suojakäsiteltyä mäntyä ja ulkopuolen alumiiniverhous on värivaihtoehtoineen yhteneväinen muiden Pihla-ikkunoiden kanssa. Mikäli haluat ikkunan tarjoavan näkösuojaa, voit valita siihen satiini- tai stippolyte -koristelasin. Sisäpuolelle voit valita erittäin hyvin kuumuutta ja lämpötilanvaihteluja kestävän karkaistun turvalasin. Tuuletusluukussa on saunakäyttöön miellyttävä puupintainen painike. Turvalasi kaupan päälle ilman lisähintaa.

  Edullinen hinta 4
  Lämmöneristävyys 4
  Äänieristys 2-3
  Huoltohelppous 5
  278,00 €
  Hintaesimerkki (69 x 49 cm)
 • Pihla Varma ikkuna A-malli kuva etuviistosta

  Pihla Varma -ikkuna, A-malli

  A-mallin ikkuna on välikarmiton ja se voidaan valita sivulta aukevana tai ylä-/alasaranoituna vaihtoehtona. Voit muokata siitä mittoja muuttamalla haluamasi kokoisen ruudun. Enintään 600 mm leveät ikkunat voidaan valita tuuletusikkunavarustuksella.

  Edullinen hinta 4
  Lämmöneristävyys 3-4
  Äänieristys 4-5
  Huoltohelppous 3
  358,00 €
  Hintaesimerkki (100 x 100 cm)
 • Pihla Ulko-ovi UO 169 Umpilevikkeellä Tuvanpunainen NCS S 4050-Y90R

  Pihla Ulko-ovi UO169 levikkeellä

  Ristiin kulkevalla kuviourituksella varustettu levikeovi, jonka saranapuolen laidassa on kapea lasiaukko. Oven parina on vaakasuuntaisia kuviouria jatkava ikkunaton levike. Kokonaisuus muodostaa modernin näköisen ruutukuvion, jonka linjat kulkevat kohti valoaukkoa.

  alk. 1 440,00 €
 • Pihla Kiinteä ikkuna A-malli

  Pihla Kiinteä -ikkuna A-malli

  Välikarmiton, kiinteä A-mallin ikkuna on edullinen vaihtoehto, jossa on selkeät linjat ja reilun kokoinen valoaukko. Voit muokata siitä mittoja muuttamalla haluamasi kokoisen ruudun.

  Edullinen hinta 4
  Lämmöneristävyys 4
  Äänieristys 2-3
  Huoltohelppous 5
  317,00 €
  Hintaesimerkki (100 x 100 cm)